Studii din Germania au aratat ca muncitorii ce lucrau în picioare pe beton timp de mai mult de o oră au dezvoltat o afecțiune prin care comunicarea de informații între celule era întreruptă în corpul lor.

Acest lucru pare sa reduca schimbul de informații dintre celule cu 30-50%. De asemenea, “umiditatea” celulelor umane scade și oamenii sunt deshidratați. Ca urmare, celulele nu funcționează corespunzător făcând lucrătorii sa se simta obosiți. Ca un remediu pentru aceasta, angajatorii din Germania au făcut taieturi in podeaua de beton in zona liniilor de asamblare și le-au înlocuit cu argila armata cu talas ce a fost apoi acoperita cu pluta. În acest fel, s-a obtinut ca muncitorii au avut o productivitate mai mare, plus ca și-au redus absenteismul și cheltuielile medicale. Din acest motiv, există în prezent legi industriale în Germania care limiteaza durata de timp în care lucrătorii pot sta pe beton la nu mai mult de o oră pe zi.

Pentru a remedia acest lucru, în casele noastre trebuie să evităm aceste efecte nocive și să simulăm relația naturală care există între oase si țesutul muscular prin înlocuirea betonului cu argilă îmbunătățită cu minerale naturale și celuloză ori de câte ori este posibil.

Celulele noastre știu ce se întâmplă în spatele zidurilor sau sub pardoseli din casele pe care le construim și o mare parte din bolile din societate se datorează acestui lucru.

Argila armata cu talas este mult mai aproape de ideal ca material de construcție și nu are nici unul dintre efectele nocive observate la beton.

Acest lucru se datorează faptului că betonul flamand de electroni conținut într-un perete de argilă atrage electronii din argilă și talaș mai degrabă decât trage electronii din organismele oamenilor ce stau, lucrează sau dorm în apropiere.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…