atentie cade tencuiala  tencuieli

Va aflati in situatia alaturata? Cand refaceti tencuiala este suficient:

– sa aplicati o amorsa foarte buna: Express Aprimer. Toti meseriasii o lauda si sunt multumiti de ea.- sa adaugati in materialul de tencuiala aditivul Express Acrimper: materialul capata o consistenta, o elasticitate si o impermeabilizare foarte bune

– cand aplicati tencuiala sa va asigurati ca ati lasat rosturi de dilatare din loc in loc. Rosturile pot fi colmatate cu mastic poliuretanic.

– peste tencuiala este bine sa aplicati o lavabila de exterior, impermeabila, de natura silicatica: rezultatul obtinut “nu mai are moarte”. Dormiti linistit/a 20-30 de ani.

– daca doriti sa pastrati aspectul de mortar atunci se poate aplica un produs impermeabilizant transparent: RadSeal sau Radcon Formula #7.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.