Multe structuri antice au fost mult mai ușor de construit decât ni s-a spus. Pietrele Piramidelor au fost formate și puse la loc cu matrițe, folosind materiale lichide, necioplite și transportate.

Rețeta din videoclipul de mai sus abia zgârie suprafața cu ceea ce este posibil cu geopolimerii și cât de puțină forță de muncă este necesară pentru a crea niște structuri uimitoare.

Imaginați-vă că întăriți acest material cu o armatură dispersă de cânepă (https://hempfoundation.net/is-hemp-really-stronger-than-steel-how/) și silica fume (https://www.researchgate.net/publication/327258417_Effects_of_Silica_Fume_on_the_Strength_Concreperties_and_Strength_Properties) lovind-o cu anumite frecvențe pentru a forma rețele de cristal în interiorul ei în timp ce se întărește… Ai avea o fortăreață destul de indestructibilă ? ?


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.