Despre Dvs

Fie că doriți să turnați un beton, ză zidiți un zid de cărămidă, să tencuiți un perete sau un gard, să turnați o șapă sau beton, aici găsiți tot ce aveți nevoie: produse și soluții tehnice avantajoase.

Despre Site

Acest site conține resurse despre betoane, mortare și aditivii pentru ele.

Site-ul este destinat sprijinirii proprietarilor, constructorilor şi proiectanţilor pentru alegerea celor mai avantajoase produse și soluţii de construire. Aici veti gasi elemente teoretice si practice pentru a face performanta aceasta activitate, fie ca este de proiectare, de executie sau ca beneficiar.

Despre Noi

Societatea noastră, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, a fost creată și s-a dezvoltat pentru a vă oferi cele mai performante și avantajoase soluții de hidroizolații și protecție pentru construcții.

Deși ne-ar plăcea să lucrăm cu dvs, nu ne implicăm decât în acele lucrări în care beneficiarul înțelege importanța hidroizolației, a materialelor folosite și a muncii pe care o facem. Nici nu ținem să luăm toate lucrările sau să vindem materiale cuiva care nu prețuiește modul corect de aplicare. Există un loc pentru fiecare sub soare: fiecare persoană primește hidroizolația pe care o cere și pe care o merită de la cineva compatibil cu respectiva persoană.

Noi ne concentrăm asupra soluțiilor tehnice corecte pentru o situație dată funcție de prioritățile clienților nostri. Prețuim lucrul bine făcut.

Este de datoria noastră să vă spunem că cei mai inteligenți și înțelepți clienți de-ai noștri ne-au contactat, ne-au ascultat, chiar s-au implicat în soluția tehnică, proiectare și execuție. Iar rezultatul a fost Perfect. Au obținut economii fantastice de bani și timp în condițiile unei calități foarte mari. Acum se pot ocupa de adevăratele problemele ale vieții nu de cele generate de apele parazite.

Despre furnizori:

Avem furnizori de mare încredere ce oferă produse de valoare unică: garanție ridicată și reală, durată nelimitată de viață, preț perfect acceptabil și asistență continuă.

Iată câţiva din furnizorii noştri:

logoRadcrete

Avem echipe instruite și cu experiență în folosirea materialelor. Avem echipamente pentru pregătirea suprafețelor și aplicarea corectă a produselor de hidroizolații.

Despre mine:

Mihai_Afteni

Mă numesc Mihai Afteni și lucrez în acest domeniu de aproape 20 de ani. Am condus și am instruit numeroși profesioniști, am devenit reprezentanți exclusivi în România ai unor producători de renume din lume, am sute de lucrări executate și mii de vânzări de materiale. Am organizat cursuri in acest domeniu. Avem mărci protejate la OSIM.

Mă puteți contacta personal la orice oră pentru a vă putea oferi o soluţie corectă pentru situația dvs concretă. Ce altă dovadă de seriozitate și dedicație mai doriți? Așteptăm și de la dvs o atitudine similară.

ing. Mihai Afteni, director tehnic și de vânzări
mobil 0769 057 340, hidroizolatii @ afacereamea.ro