Cimentul este cumparat, de obicei, ca o substanta prafoasa care este amestecata cu nisip, pietris si apa pentru a forma betonul. Functie de sursa cimentului, densitatea cimentului poate varia, dar uzual va fi apropiata de 3,15. Cunoasterea densitatii cimentului este maxima importanta atunci cand se proiecteaza o noua reteta de beton.

O intrebare mai utila este “Care este densitatea uzuala a betonului?” Betonul si mortarul au amandoua o densitate de aprox 2 pana la 2,1 tone pe metru cub. Aceasta marime se aplica atat pentru materialul umed cat si pentru cel intarit. Exista betoane speciale usoare ce au o densitate joasa de pana la 1,4 t/mc.

Ciment Portland3,10-3,15 in alte surse cum ar fi aceasta, observam o densitate de 1,28 (pentru ciment fluidizat, dupa transport pneumatic si in conditii atmosferice) intr-o alta sursa 1,51
Beton / mortar umed sau uscat2,00-2,10

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…