Cimentul este cumparat, de obicei, ca o substanta prafoasa care este amestecata cu nisip, pietris si apa pentru a forma betonul. Functie de sursa cimentului, densitatea cimentului poate varia, dar uzual va fi apropiata de 3,15. Cunoasterea densitatii cimentului este maxima importanta atunci cand se proiecteaza o noua reteta de beton.

O intrebare mai utila este “Care este densitatea uzuala a betonului?” Betonul si mortarul au amandoua o densitate de aprox 2 pana la 2,1 tone pe metru cub. Aceasta marime se aplica atat pentru materialul umed cat si pentru cel intarit. Exista betoane speciale usoare ce au o densitate joasa de pana la 1,4 t/mc.

Ciment Portland3,10-3,15 in alte surse cum ar fi aceasta, observam o densitate de 1,28 (pentru ciment fluidizat, dupa transport pneumatic si in conditii atmosferice) intr-o alta sursa 1,51
Beton / mortar umed sau uscat2,00-2,10

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.